Budownictwo PK

#1 2011-10-11 10:17:49

Klaudia

Administrator

Punktów :   

Sprawy dotyczące wykładów / wykładowców.

Miło Mi, że ktoś zaczyna się tutaj logować

Przeniosę pewne informacje, jakie zostały dotychczas napisane na meilu:

1) Witam. Znalazłem na stronie arkady.info książkę MATERIAŁY DO ĆWICZEŃ PROJEKTOWYCH Z BUDOWNICTWA OGÓLNEGO za najniższą cenę, tj. około 40zł książkę którą podał dr Biliński. Gdyby ktoś z Was chciał ją kupić po niższej cenie to tylko do jutra tj. do 12.10. Dodatkowo przy zakupie powyżej 120zł przesyłka gratis. Jakby się kilka osób z Krakowa skrzyknęła to by było taniej i udało by się kupić jeszcze przed zjazdem. Ogólnie widzę, że ta księgarnia wygląda na tanią i dobrze wyposażoną, jakby dr Biliński podał pozostałą literaturę do przedmiotu to można by się zastanowić nad większym zakupem(zwłaszcza to co mówił że za 160zł). Pozdrawiam Arek

2) z tego co mówił wykładowca to mam znać prawo budowlane i Eurokod 0 i 1 ...a reszte to tylko ogólny zarys za co one odpowiadają A co do literatury miał wysłać maila ze spisem

3) Instrukcja obługi Autocad'a:
http://komputery.spryciarze.pl/zobacz/j … -autocad-1

Mam nadzieje, że ułatwi to nam przekazywanie informacji o wszelkich sprawach :-D
Pozdrawiam

#2 2011-10-18 19:43:41

Martyna

Użytkownik

Punktów :   

Re: Sprawy dotyczące wykładów / wykładowców.

Czy ktos wie kiedy dostaniemy w końcu e-mail od wykładowcy Budownictwa? Miał nap podać wiele rzeczy przez pocztę i miało to być w ten weekend. O ile dobrze pamiętam to Nasz Starosta miał się do niego udać w tym celu? Co wiec z tego wyszło?

#3 2011-11-15 09:09:02

Klaudia

Administrator

Punktów :   

Podział na grupy - inf. znajduje się na stronie głównej wydziału.

http://www.wis.pk.edu.pl/studia+niestac … ,a198.html

#4 2011-11-15 09:37:45

Martyna

Użytkownik

Punktów :   

No właśnie miałam pisać.

Stopka forum

RSS